Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Gebakken stenen

Gebakken stenen

Onder gebakken stenen wordt verstaan ijsselstenendikformaten en waalformaten maar ook de keiformaten, klinkers, enrijnformaten. Maar we kennen ook de andere benamingen van de oude gebakken stenen zoals de oude vijfduimers, oude gebakken waalformaten en oude gebakken waaltjes en natuurlijk ook de oude gebakken zevenduimers.

Gebakken stenen worden veel ingetekend door tuinarchitecten en tuinontwerpers of door onze landschaparchitecten. Gebakken stenen hebben een authentieke uitstraling en sfeer die bij uw directe woon of werkomgeving aansluit door de mooie oude uitstraling. Gebakken stenen worden door ons veel bestraat voor opritten, slingerpaden en terrassen, binnentuinen en patio maar ook bij oude herenhuizen en woonboerderijen. Ook kunt u denken aan kastelen, kloosters en steden. Gebakken stenen zijn hoogwaardige stenen en hebben een fraaie kleurstelling en kunnen in vele kleuren worden geleverd

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *