Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Parkontwerp

Ontwerp parken

Parken brengen ruimte en rust in een drukke woonomgeving. Je kunt er ontspannen wandelen en fietsen in het groen of elkaar ontmoeten om te praten, te spelen of te sporten.

Hoveniersbedrijf Jonkers ontwerpt parken – stadsparken, landschapsparken, recreatieparken, postzegelparken – die voor jong en oud aantrekkelijk zijn. Groene oases waar het veilig vertoeven is.

Al met eenvoudige middelen kunnen onze landschapsarchitecten een aantrekkelijke openbare plek creëren. Ook laten zij zich graag door de opdrachtgever uitdagen. Hoe breng je verschillende doelgroepen samen in het park? En hoe zorg je dat zij een band met het park krijgen? Door elementen als kunst, natuurspeelplaatsen, levendige wandelpromenades, pannaveldjes en skateroutes te verwerken in een hedendaagse ontwerp en duurzame materialen toe te passen, spreken zijn mensen uit alle lagen van de bevolking aan. Bij onze parkontwerpen staan de wensen en eisen van de opdrachtgever voorop. Maar ook die van de omwonenden en gebruikers nemen wij mee. Alleen dan wordt een park ‘van ons allemaal’ en voorkomen we verloedering en vernielingen.

Overigens ontwerpen wij niet alleen parken, maar leggen ze ook vakkundig aan en nemen het onderhoud en beheer voor onze rekening.

Offerte parkontwerp aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *