Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Boomverzorging

Boomverzorging

Bomen zijn de trots van uw tuin, als ze tenminste gezond zijn. Zijn ze ziek of verwaarloosd, dan kunnen ze een gevaar voor hun omgeving vormen. Het is dus van groot belang dat uw bomen de juiste verzorging krijgen. Onze boomverzorgingsspecialisten weten als geen ander hoe en wanneer een gezonde of zieke boom het beste behandeld kan worden.

Dat luistert vaak nauw. Door te snoeien houden we een boom in vorm. Zieke, gebroken en dode takken verwijderen we. Soms halen we ook dikke takken weg om jonge, krachtige scheuten de kans te geven. Dit doen we met professioneel materiaal, om grote wonden en infectieziekten te voorkomen. In welke periode een boom gesnoeid moet worden, hangt af van de soort.

Veilig kappen
Soms moeten we een boom kappen. Omdat deze ziek is of gevaar oplevert voor de omgeving. Ook als een boom te groot is voor uw tuin of het licht wegneemt uit uw woonkamer kunt u deze door ons laten verwijderen. Veiligheid staat daarbij voorop. We werken zo nodig met hoogwerkers en speciale klimtuigen met veiligheidsgordels.

Duurzame oplossing
Het is ook mogelijk een boom te verplaatsen. Waarom zouden we een gezonde, vitale boom kappen als deze op een andere plek nog jaren kan voortleven? Duurzaam tuinieren staat hoog in ons vaandel. Op zorgvuldige wijze verplaatsen wij uw boom.

Wilt u bomen laten snoeien, verplaatsen of verwijderen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze boomverzorgingsspecialisten komt dan bij u langs en maakt een offerte. We doen dat graag, dus aarzel niet.

Offerte boomverzorging aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *