Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Kwaliteitseisen

Kwaliteitseisen

Onze passie voor groen ziet u terug in ons werk. We gebruiken duurzame materialen, kwaliteitsproducten en gevarieerde beplanting. Tuinen en parken leggen we zorgvuldig aan met behulp van moderne, goed onderhouden machines en apparatuur. Ons betrokken team van groenspecialisten voelt zich verantwoordelijk voor de vakkundige aanleg en het efficiënte onderhoud van tuinen en parken. Wij zorgen voor korte communicatielijnen en heldere afspraken. Daarom genieten wij het vertrouwen van onze gewaardeerde klanten.

VHG

Hoveniersbedrijf Jonkers is aangesloten bij VHG, de branchevereniging voor ondernemers in het groen. Wij bieden u transparante leverings- en garantievoorwaarden . Dat geeft u de zekerheid dat wij onverhoopte fouten en schade herstellen. En u weet dat u met een professionele hovenier te maken hebt.

NAK, FSC, Plantenpaspoort

Ons NAK keurmerk en het Plantenpaspoort, die we beide ontvingen van de Stichting Nederlandse Algemene Kwaliteitsdienst Tuinbouw, waarborgen de kwaliteit van onze tuinproducten en -processen. Tevens beschikken wij over de nodige spuitlicenties. En met het FSC keurmerk laten wij zien dat het door ons gebruikte hout afkomstig is uit bossen die verantwoord worden beheerd.

Gecertificeerd vijverspecialist

Hoveniersbedrijf Jonkers is ook gecertificeerd Vijverspecialist. Dat biedt u de zekerheid dat wij professioneel en met kwaliteitsmateriaal uw vijver ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Veilig werken aan de weg

Met ons certificaat Veilig werken aan de Weg bent u ervan verzekerd dat wij alle veiligheidsmaatregelen treffen bij snoei- en maaiwerkzaamheden langs de weg.

Leerbedrijf Aequor

Door kenniscentrum Aequor zijn wij erkend als leerbedrijf. Onze kennis en vaardigheden brengen we graag over op de volgende generatie. Onder deskundige begeleiding maken wij jonge mensen wegwijs in de groene sector. Zo blijft ons vakmanschap behouden voor de toekomst.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *