Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Landschapsontwerp

Landschapsontwerp

Het ontwerpen van een landschap is specialistenwerk. Voor de inrichting van een gebied is kennis nodig van de bodem, het reliëf, de beplanting, de waterlopen, de vervoersstromen, de gebruikers, maar ook van de cultuurhistorie van een gebied. Daarom verdiepen onze landschapsarchitecten zich vol overgave in het te ontwerpen gebied. Zij laten zich inspireren door de waardevolle en unieke eigenschappen ervan. Deze verwerken zij in hun ontwerp en combineren dit met de verwachtingen van de opdrachtgever en de gebruikers.

Onze landschapsontwerpen zijn een samenhangend geheel van natuur, recreëren, verkeer, wonen, werken en landbouw. We geven het landschap nieuwe allure, met behoud van waardevolle landschappelijke elementen en met respect voor de eigen identiteit van het gebied. Waar nodig werken we samen met andere disciplines om tot het gewenste resultaat te komen.

Offerte landschapsontwerp aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *