Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting

Planten zorgen voor sfeer, kleur en geur in uw tuin, maar zeker ook in uw huis en in uw bedrijf. Naast onze uitgebreide kennis over buitenbeplanting weten wij ook alles over interieurbeplanting.

Wij werken nauw samen met vakspecialisten die, als u dat wenst, zelfs de complete sfeerdecoratie voor hun rekening nemen.

Met groen brengt u leven in uw huis en op de werkvloer. Planten en bloemen in decoratieve potten en vazen fungeren als pure blikvangers, maar kunnen daarnaast ook functioneel zijn: als afscheiding van werkplekken of voor de beheersing van het binnenklimaat. Planten verbeteren de luchtkwaliteit. Dat zorgt voor een aangenaam leefklimaat en heeft een positief effect op de productiviteit van uw werknemers.

De mogelijkheden om beplanting binnenshuis toe te passen zijn eindeloos. Door de sfeer van uw tuin door te trekken naar uw interieur, maken we van binnen en buiten één harmonieus geheel. Denk ook eens aan een verticale tuin op een of meerdere binnenmuren. Saaie wanden veranderen zo in een levendig decor.

Geen tijd voor onderhoud? Dankzij hydrocultuur groeien uw planten prima én u beperkt de verzorging tot een minimum. Kunstplanten en kunstbloemen zijn zelfs totaal onderhoudsvrij. Vooral op donkere en tochtige plaatsen bewijzen zij goede diensten.

Of u nu levend groen of kunstgroen in huis haalt, een natuurlijke omgeving werkt stimulerend. Wij adviseren u graag over interieurbeplanting als sfeerbrenger in uw woning en als waardevolle aanvulling op uw bedrijfsinrichting.

Offerte interieurbeplanting aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *