Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Speelplaatsen

Speelplaatsen

Kinderen willen spelen, bewegen, ontdekken en samen met hun vriendjes op avontuur gaan. Een goede speelplaats zorgt voor uitdaging en ontspanning. Hoveniersbedrijf Jonkers is volledig thuis in ontwerp, aanleg en onderhoud van:

 • speelplaatsen bij basisscholen
 • schoolpleinen voor middelbare onderwijs
 • speelplaatsen voor kinderdagverblijven
 • speelplaatsen bij peuterspeelzalen,
 • speelplaatsen in parken
 • speelplaatsen in woonwijken
 • buurtspeelplaatsen

De door ons ontworpen kindvriendelijke speelplaatsen prikkelen de fantasie van het kind en zijn afgestemd op de leeftijd van de doelgroep. Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin het kind wordt uitgedaagd om te klimmen en te klauteren en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Wij creëren zitjes om in de pauze rustig te kunnen lunchen en plekken waar even tegen een balletje kan worden getrapt. Met gevarieerde beplanting zorgen we voor beschutte, zonnige en schaduwrijke plaatsjes.

Onze speeltoestellen – klimtoestellen, glijbanen, schommels, klimmuren, uitkijktorens -zijn er in allerlei soorten en maten en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Hetzelfde geldt voor de ondergrond (boomschors, valzand, kunstgras, etcetera). Vooral kunstgras leent zich goed als valgrond. Een speciale, valdempende laag die onder dit gras is verwerkt, voorkomt letsel bij onverhoopte valpartijen. Met schroeffundamenten verankeren wij de bouwwerken snel en stevig in de grond. Bovendien kunnen we de toestellen naar wens uitbreiden.

De natuur zelf zorgt voor het leukste speelmateriaal. Van wilgentakken maken we tenten en oude boomstammen gebruiken we als klimtoestel. Speelse haagjes en heuveltjes nodigen uit om te ravotten en zorgen voor spannende verstopplekjes.

Steeds vaker krijgen we het verzoek om op speelplaatsen een stukje grond te reserveren voor moestuintjes. Kinderen zien de zelfgezaaide kruiden, groente en fruit iedere dag groeien. Die worteltjes, tuinkers en aardbeien uit hun eetbare tuintjes smaken ook nog eens superlekker!

De mogelijkheden om een speelplaats aantrekkelijk te maken voor kinderen zijn eindeloos. Vraag ons vrijblijvend om advies. Wij beschikken ook over inspirerend voorbeeldmateriaal.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *