Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Kunstgras

Kunstgras

Een sappig groen grasveld is een lust voor het oog. Maar het vraagt ook intensief onderhoud. Niet altijd zijn daar tijd en middelen voor. Kunstgras is dan een goed alternatief. De kwaliteit van hedendaags kunstgras is hoog. Het verschil met natuurgras is nauwelijks waarneembaar.

Door de natuurlijke uitstraling van kunstgras kunnen we het overal toepassen, zelfs op plaatsen waar de zon nooit schijnt.

Ook op de meest zonnige plekken, waar natuurgras gauw verschroeit, biedt het onderhoudsvriendelijke kunstgras een groen alternatief. Het is kleurvast en prima bestand tegen uv-stralen. Ook voor plaatsen die onbereikbaar zijn voor de grasmaaier, voor balkons, dakterrassen en daktuinen is kunstgras een uitkomst. Zelfs indoor, op de werkvloer of in de serre, is het toepasbaar en zorgt het voor geluidsdemping en een natuurlijke uitstraling.

Bovendien biedt het kunstgras nog al wat voordelen:

 • nooit meer maaien en kanten afsteken
 • verticuteren, beluchten en mesten behoort tot het verleden
 • geen onkruid en mos tussen het gras
 • snel droog
 • altijd bespeelbaar
 • sproeien is niet nodig
 • slijtvast en altijd groen, geen vergeelde plekken
 • herbruikbaar

 Als valgrond onder speeltoestellen en outdoor fitnessapparatuur is kunstgras eveneens zeer geschikt. We brengen dan een speciale, valdempende laag aan onder het kunstgras. Het behoedt kinderen en sporters voor blessures. Uiteraard leggen wij ook kunstgras aan op sportvelden. Zowel de aanleg, als het onderhoud nemen wij voor onze rekening. Het kunststof materiaal is geschikt voor intensief gebruik en is altijd bespeelbaar. Toch heeft ook kunstgras onderhoud nodig. Daarmee houden we het in goede conditie, verlengen we de levensduur en voorkomen we hoge exploitatiekosten. Wij vertellen u graag meer over de toepassing van hoogwaardig kunstgras in particuliere tuinen, bedrijfstuinen, speeltuinen, middenbermen, rotondes en sportcomplexen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte kunstgras aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *