Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Horeca

Horeca

Regelmatig ontvangen wij opdrachten van horecabedrijven. Zij schakelen ons in voor het ontwerp en de aanleg van hun tuinen, borders, vijvers, terrassen en parkeerplaatsen. Een gezellige, gastvrije buitenruimte bij een hotel, herberg of café trekt bezoekers aan. Zowel binnen als buiten uw horecagelegenheid moet het goed toeven zijn voor uw gasten.

Wij zorgen dat in elk seizoen wat te beleven valt: een overdadig bloeiende border, een speelse vijver met fontein, een drukbezocht vogelhotel. Vanaf een knus terras of vanachter het raam kunnen de bezoekers genieten van het natuurlijke schouwspel. En een paar uitdagende, veilige speeltoestellen houdt de kinderen uren zoet.

Bij restaurants, bistro’s en eetcafés zijn onze kruidentuinen en moestuinen populair. Want wat smaakt lekkerder dan kruiden, groente en fruit uit eigen tuin? Verser kan niet! Hebt u geen ruimte hiervoor? Dan biedt een verticale tuin met kruiden wellicht uitkomst.

Zoekt u naar mogelijkheden om het verblijf van uw gasten te veraangenamen? Neem dan contact met ons op. Ons creatieve team brengt u zeker op goede ideeën.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *