Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Tuinarchitect

Tuinarchitect

Een architect ontwerpt uw huis, de tuinarchitect ontwerpt uw tuin. Onze tuinarchitecten doen dat aan de hand van uw wensen en eisen, het formaat en de ligging van uw tuin, de bouwstijl van uw huis of bedrijfspand en de omgeving waarin deze ligt.

Op basis hiervan maken zij een conceptplan. Nadat de indeling is vastgesteld, volgt de keuze voor planten en materialen. Een tuinarchitect heeft ruime kennis van planten en bodemsoorten. Daardoor zorgt hij voor de ideale plantensamenstelling in uw tuin. De tuinarchitecten van Hoveniersbedrijf Jonkers weten ook alles over de verschillende bestratings-, verlichtings- en beregeningsmogelijkheden. Ze verwerken alle aspecten in een harmonieus en creatief ontwerp, binnen de gestelde grenzen. Tegenwoordig kunt u dit tuinontwerp zelfs driedimensionaal bekijken. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw toekomstige tuin.

Offerte tuinarchitect aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *