Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Bedrijfstuinen

Uw bedrijfstuin als visitekaartje

Hoveniersbedrijf Jonkers maakt van uw bedrijfstuin het visitekaartje van uw organisatie.

Wij laten de aard van uw bedrijf tot uiting komen in ons tuinontwerp. Met vakkennis en zorg leggen wij de tuin aan, geheel in overeenstemming met uw wensen.

Ook het onderhoud van uw bedrijfstuin kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij zorgen voor een perfect onderhouden tuin die bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw organisatie.

Bij het creëren van een zakelijke tuin denken we verder dan alleen het groen. Als u dat wenst zorgen we naast een beplantingsplan en een bestratingplan ook voor een professioneel beregeningsplan en verlichtingsplan. Daarmee voorkomt u graafwerkzaamheden achteraf. Met de juiste buitenverlichting wordt uw pand bovendien minder inbraakgevoelig.

Ontwerp

Aanleg

Onderhoud

Renovatie

Ontwerp bedrijfstuinen

Welke tuin past bij uw bedrijf? Een speelse tuin, een strakke tuin, een landschapstuin? Een goed tuinontwerp begint met een oriënterend gesprek. Dat voeren wij het liefst op de betreffende locatie. Daardoor krijgen we meteen een goede indruk van uw bedrijf en van de afmeting, ligging en omgeving van de tuin.

Op basis van uw wensen en onze kennis en ideeën maken wij een tuinontwerp. Afhankelijk van het formaat en de functie van de tuin gebeurt dit door een tuinarchitect, tuinontwerper of landschapsarchitect. We meten uw kavel op, bepalen de grondsoort en inventariseren bestaande tuinelementen waarmee we rekening moeten houden.

In ons eerste schetsvoorstel is alle ruimte voor aanpassingen. Met uw reactie op dit voorstel maken wij vervolgens een ontwerptekening. Dit doen we op papier, maar een digitaal 3D-ontwerp is ook mogelijk. Zo’n 3D-ontwerp biedt u een virtueel kijkje in uw toekomstige tuin.
Bent u 100% tevreden over het ontwerp? Dan maken wij een heldere omschrijving van de werkzaamheden en stellen wij een vrijblijvende offerte op voor de tuinaanleg.
Ter inspiratie laten we u graag een paar van onze ontwerpen voor bedrijfstuinen zien

Aanleg bedrijfstuinen

Als het ontwerp voor uw bedrijfstuin helemaal naar uw zin is en u akkoord gaat met onze offerte, start Hoveniersbedrijf Jonkers met de aanleg van uw zakelijke tuin. Wij begrijpen dat u, uw medewerkers en uw zakelijke relaties daarvan zo min mogelijk overlast willen ondervinden. Daar zorgen wij voor. We werken volgens een strakke planning. We beginnen met het grondwerk, gevolgd door eventueel waterbouwkundig werk, beregening en verlichting. Na het bestraten en aanbrengen van de geplande tuinelementen is het tijd voor de beplanting. Ondertussen zorgen we dat uw bedrijfspand op veilige wijze toegankelijk blijft.

Onderhoud bedrijfstuinen

Wilt u lang kunnen genieten van uw mooi aangelegde tuin, dan is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Tuinonderhoud is een specialiteit van Hoveniersbedrijf Jonkers. Vakkundig voeren we het reguliere onderhoud, de voorjaarsbeurt, de zomerbeurt, de najaarsbeurt en de winterbeurt uit. Zo blijven bomen, struiken, planten, gazons en bestrating in topconditie. Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfstuin er het hele jaar door verzorgd bijligt? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Daarin maken we heldere afspraken over het soort onderhoud dat we zullen uitvoeren en de frequentie ervan. Ook ziet u in één oogopslag wat de onderhoudskosten zijn. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Renovatie bedrijfstuinen

Kon de natuur seizoenenlang haar gang gaan in uw bedrijfstuin? Grote kans dat bomen inmiddels het licht uit uw kantoor wegnemen, dat struiken de overige beplanting overwoekeren en de bestrating hier en daar is weggezakt. Ook als uw bedrijfstuin altijd netjes is onderhouden, kan het zijn dat u er wat veranderingen in wilt aanbrengen. Misschien wilt u een vijver toevoegen of wat struiken laten vervangen? Laat uw tuin door Hoveniersbedrijf Jonkers renoveren. Wij maken in overleg met u een ontwerp en gaan aan de slag. Met een tuinrenovatie krijgt u geen compleet nieuwe tuin, maar worden alleen onderdelen hersteld, vervangen of aangepast. Toch lijkt uw tuin na zo’n vakkundige opknapbeurt weer als nieuw!

Offerte bedrijfstuin aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *