Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Kindvriendelijke particuliere tuin

Kindvriendelijke tuin

Laat uw kinderen het buitenleven ontdekken. Het avontuur begint al bij uw achterdeur.

Onze superleuke speeltoestellen zijn er in allerlei soorten en maten. En voldoen aan de strenge veiligheidseisen. Bovendien kunt u ze naar wens uitbreiden. Zo groeit het speeltoestel mee met de vaardigheden van uw kind.

Een stoere boomhut mag in de kindertuin natuurlijk niet ontbreken. Te gebruiken als rovershol, schuilplaats, veilige plek om weg te dromen of … Ieder kind kan zijn fantasie de vrije loop laten. Geen boom in de tuin? Geen probleem, we maken de leukste speelhutten. Op palen of op de grond. Uiteraard is de beplanting kidsproof. Geen giftige planten of besjes, wel stevige bloemen in betoverende kleuren. De natuur zelf zorgt voor het allerleukste speelmateriaal. Met wilgentakken bouwen we een tent en oude boomstammen gebruiken we als klimtoestel. Speelse haagjes en heuveltjes nodigen uit om te ravotten en zorgen voor spannende verstopplekjes. Met water en zand kunnen uw dreumesen urenlang spelen. Vang regenwater op in een regenton en zet deze in de buurt van de zandbak. Succes verzekerd! Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Leg een blotevoetenpaadje aan. Schoenen uit en lopen maar. Zorg voor zand, zachte houtschilfers, steentjes, tegels, water en modder. Dat voelt eigenaardig tussen de tenen!

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *