Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Sport en recreatie

Sport en recreatie

Onze vrije tijd brengen we vaak actief door. We trekken er op uit: we sporten, spelen en recreëren. Dat doen we het liefst buiten, in een groene omgeving.

Om veilig en verantwoord te kunnen sporten en recreëren, zijn professionele sportvoorzieningen en uitdagende recreatieparken nodig. Hoveniersbedrijf Jonkers draagt zorg voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van sportcomplexen, sportvelden, sportbanen en recreatieplekken.

Sportcomplex

Sportvelden en sportbanen

Recreatie

Een goed gedraineerde en voedzame bodem is de onmisbare basis van een sportcomplex. Daarom zorgen we eerst voor goede afwatering, drainagesystemen, riolering en bodembewerking voordat we starten met de aanleg van de sportvelden en –banen. De complete aanleg van het sportpark is bij ons in goede handen. Ons vakbekwame team realiseert volgens een strakke planning verlichting, tribunes, hekwerken, groenvoorziening en buitenmeubilair.
U kunt ons ook inschakelen voor het uitbreiden van bestaande sportparken en de renovatie van verwaarloosde sportcomplexen. Op verzoek stellen we een efficiënt onderhoudsplan op, waarmee we uw park in prima conditie houden. Dat voorkomt onnodige kosten in de toekomst.

Er worden hoge eisen gesteld aan sportvelden en sportbanen.

Golfbanen, voetbalvelden – van natuurgras of kunstgras – tennisbanen, hockeyvelden en atletiekbanen moeten het liefst hele jaar door bespeelbaar zijn, in alle weersomstandigheden. Dat vraagt om vakkundige aanleg en effectief onderhoud. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de expertise in huis om professionele sportvelden en –banen aan te leggen en te onderhouden. Ook verwaarloosde velden en banen brengen we weer in topconditie. Tijdig renoveren betekent vaak minder onderhoudskosten! Zo zorgen we voor jarenlang onbezorgd sportplezier.
Overigens kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van weerbestendige tafeltennistafels, outdoor fitnessapparatuur, basketbalpalen, pannakooien en speeltoestellen, inclusief bijpassende ondergrond als boomschors, valzand en kunstgras. Vooral de kunstgrasvariant met een speciale valdempende onderlaag is uitermate geschikt als ondergrond voor sport- en speeltoestellen. Het voorkomt sportblessures.

Recreatieparken nodigen uit om te bewegen, te spelen en te ontspannen. Midden in het groen en bij of op het water. Hoveniersbedrijf Jonkers ontwerpt, realiseert en onderhoud recreatiegebieden in allerlei soorten en maten, zoals:

 • recreatieterreinen
 • bungalowparken
 • recreatieparken
 • stadsparken
 • speelparken
 • natuurspeelplaatsen
 • themaparken
 • speeltuinen
 • natuurparken
 • waterparken
 • Schroeffundering

Onze landschapsarchitecten stemmen hun ontwerp af op de wensen van de opdrachtgever en gebruikers en werken binnen het gestelde budget. Voor de hele familie moet er wat te beleven zijn. Uitdagende speelplaatsen om te klimmen en te klauteren, fiets-, wandel- en vaarroutes, struinpaden, skatebanen, bankjes en picknicktafels in het groen en aan het water. Plekken die uitnodigen tot actie en plaatsen om uit te rusten en elkaar te ontmoeten. Parken waarin kijken, spelen, leren en bewegen centraal staan. En die zorgen voor vertier en ontspanning in een natuurlijke omgeving. Met gevarieerde beplanting creëren we zonnige, beschutte en schaduwrijke plekken, zodat bezoekers het hele jaar door van het recreatiegebied kunnen genieten.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *