Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Over Jonkers

Over Hoveniersbedrijf Jonkers

Met al uw tuinvragen, tuinwensen en tuindromen kunt u bij Hoveniersbedrijf Jonkers terecht. Arno Jonkers en zijn team zijn ware professionals die thuis zijn in tuinen. Al meer dan dertig jaar is Hoveniersbedrijf Jonkers dé tuinspecialist in de Bommelerwaard en omgeving. Wij hebben een ijzersterk netwerk van vakspecialisten, waarmee we alle voorkomende tuinwerkzaamheden professioneel en vooral ook met passie uitvoeren. Ons hart ligt bij uw tuin.

Unieke tuinen

Of u nu een kleine stadstuin, een uitgestrekt landgoed of een bedrijfstuin hebt, Hoveniersbedrijf Jonkers weet er wel raad mee. Wij halen het beste uit uw tuin. Iedere tuin is qua afmeting, ligging en omgeving uniek. En ook de wensen en financiële middelen van onze opdrachtgevers verschillen. Bij het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud houden wij daar rekening mee.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze liefde voor de natuur herkent u in ons werk. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, die vriendelijk zijn voor het milieu: duurzame materialen en gevarieerde beplanting. Zo kunt u ook echt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Transparantie en service

Omdat wij alle voorkomende tuinwerkzaamheden uitvoeren, hebt u te maken met één aanspreekpunt. Korte communicatielijnen dus én altijd persoonlijk. Alle afspraken zetten wij helder op papier. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Mochten bepaalde planten onverhoopt niet aanslaan, dan zorgen wij voor kosteloze vervanging. En ook op alle andere uitgevoerde werkzaamheden geven wij garantie. Vraag gerust naar onze leverings- en garantievoorwaarden.

Innovatief versus ambachtelijk

Hoveniersbedrijf Jonkers volgt nieuwe ontwikkelingen en tuintrends op de voet. Naast kennis van de allernieuwste snufjes op tuingebied, koesteren wij ook onze kennis van het oude ambacht. Zo beheersen wij nog de echte vormsnoei. Alle innovatieve én ambachtelijke technieken hebben we in onze (groene) vingers. Laat u dus door ons inspireren.

Werkgebied

Al meer dan dertig jaar is Hoveniersbedrijf Jonkers een vertrouwd gezicht in de tuinen van de Bommelerwaard. Wij werken vooral regionaal, maar ook particulieren en bedrijven buiten dit gebied doen regelmatig een beroep op onze vakkundigheid. Dat kan zijn voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud, maar ook voor meer specialistische werkzaamheden. Onze boomverzorgingsspecialisten werken door heel Nederland, net als onze tuinarchitecten. Specifieke producten zoals onze schroeffundamenten – de duurzame en in een handomdraai te monteren fundering voor bouwwerken in de tuin – en onze vogelhotels vindt u terug in het hele land.

Contact

Met al uw tuinvragen en tuinwensen kunt u bij Hoveniersbedrijf Jonkers terecht. Wij geven u graag meer informatie en maken als u dat wilt een vrijblijvende afspraak.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *