Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Particuliere tuinen

Particuliere tuinen met karakter

Waar ligt uw tuin? Midden in de stad, op het platteland, aan het water, in een nieuwbouwwijk? Misschien hebt u slechts een balkon of juist een enorm stuk grond.

Iedere tuin is weer anders qua ligging, formaat en omgeving. En iedere tuineigenaar heeft zijn eigen wensen en budget.

Hoveniersbedrijf Jonkers weet dat als geen ander. Wij houden rekening met alle aspecten en maken van uw tuin een unieke plek die bij u past. Een tuin met karakter.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinrenovatie

Laat u verrassen door een bijzonder tuinontwerp. Voordat we zo’n ontwerp maken, inventariseren we uw wensen en eisen in een vrijblijvend gesprek. We nemen een kijkje op locatie, zodat we een goede indruk krijgen van de grootte, ligging en omgeving van uw tuin. Ook bespreken we welke bestaande tuinelementen u wilt behouden en doen we al wat suggesties.

De keuze voor een tuinstijl valt wellicht niet mee. Er zijn ook zoveel soorten tuinstijlen. Wij geven uw graag advies en beschikken over inspirerend voorbeeldmateriaal. Door kritische vragen te stellen, helpen wij u bij uw keuze. Hebt u veel tijd en energie om in uw tuin te steken? Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Houdt u van strak, modern, romantisch of speels? Hebt u ravottende kinderen? Zo krijgen de plannen voor uw nieuwe tuin vanzelf vaste vorm.

Vertrouwt u ons het tuinontwerp toe? Dan meten uw tuin op, checken de bodemsoort en maken een eerste schets. Hierin is nog alle ruimte voor aanpassingen. Met uw ideeën en onze vakkennis en creativiteit komen we uiteindelijk tot een definitief ontwerp. Dit staat op papier, maar u kunt het ook in 3D ervaren. In zo’n 3D-ontwerp wandelt u als het ware in uw toekomstige tuin.

Het beplantingsplan – samen met een beplantingslijst – en bestratingplan geven exact weer welke planten en materialen we in uw tuin zullen gebruiken. Juist in dit stadium is het raadzaam ook aan een beregeningsplan en verlichtingsplan te denken. Dit voorkomt graafwerkzaamheden achteraf. Slimme waterhuishouding van uw tuin scheelt onderhoud en doordachte tuinverlichting maakt uw woning ook minder inbraakgevoelig.

Bent u tevreden over het tuinontwerp en onze scherpe offerte voor de tuinaanleg? Dan zetten wij het ontwerp vakkundig om in werkelijkheid. Hiervoor maken we een strakke planning. Onze afspraken zijn helder en u weet exact wat de kosten zijn. Voor elke discipline zetten we onze specialisten in. Of het nou gaat om grondwerk, waterbouwkundig werk, beregening, verlichting, bestrating of beplanting. De juiste professional op de juiste plaats zorgt voor het beste resultaat: uw droomtuin.

Een regelmatige onderhoudsbeurt geeft uw tuin een flinke oppepper. Hoveniersbedrijf Jonkers is specialist in tuinonderhoud. Zo kunt er een levenlang van genieten. Onze vakmensen weten precies welke planten wanneer onderhoud of speciale zorg nodig hebben. Wist u dat vanuit het hele land een beroep wordt gedaan op onze boomverzorgingsspecialisten? Onderhoud van bomen is namelijk een vak apart.
Onze groene vingers brengen uw tuin tot volle bloei. Maak een afspraak voor een voorjaarsbeurt, zomerbeurt, najaarsbeurt of winterbeurt. Ook voor regulier onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. En maak gebruik van onze handige vakantieservice!

Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin in topconditie blijft? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Hierin staan heldere afspraken over het soort onderhoud dat we uitvoeren en de frequentie ervan. Ook de kosten staan duidelijk vermeld. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Vaak zijn kleine ingrepen al voldoende om uw tuin om te toveren tot een toptuin. Tijdens een tuinrenovatie herstellen, vervangen of veranderen wij onderdelen van uw tuin. We scheppen orde in verwilderde tuinen. Verzakt straatwerk en verwaarloosde waterpartijen knappen we weer op. Nieuwe tuinelementen voegen we toe. Ook keurig onderhouden tuinen vragen soms om vernieuwing. Bijvoorbeeld omdat de kinderen het huis uit zijn, omdat u minder tijd hebt om te tuinieren of simpelweg omdat u er op uitgekeken bent. Wij maken in overleg met u een ontwerp, gaan vakkundig aan de slag en zorgen voor een ware metamorfose.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *