Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Kindvriendelijke tuin aanleggen

Kinderdagverblijf

Kleine kinderen vinden het heerlijk om te rennen, te klimmen en te stoeien. De tuinen die wij ontwerpen voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn daar helemaal op ingericht.

Ze prikkelen de fantasie van de kleintjes en laten ze steeds weer nieuwe dingen ontdekken. Onze tuinen stimuleren de motorische en sociale ontwikkeling van de kids.

Met kinderen in de tuin staat veiligheid natuurlijk voorop. De speeltoestellen die wij leveren – klimtoestellen, glijbanen, schommels, boomhutten, speelhuisjes – voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Natuurlijk zorgen we voor een passende ondergrond, zoals boomschors, valzand en gras. Kunstgras is ook heel geschikt als valgrond onder speeltoestellen. Onder dit kunstgras zit een speciale, valdempende laag. Valpartijen lopen daardoor vaak met een sisser af.

In onze kindertuinen werken we met duurzame materialen, tijdloos en robuust. De natuur zelf zorgt trouwens voor het leukste speelmateriaal. We gebruiken oude boomstammen als klimtoestel en maken tenten van wilgentakken. Speelse heuveltjes en haagjes zorgen voor spannende verstopplekjes en nodigen uit om te ravotten.
Geef de kleine dreumesen en peuters zand en water en u hebt geen kind meer aan ze. Een regenton in de buurt van de zandbak zorgt voor urenlang kliederplezier.

De beplanting in de tuin van kinderopvanglocaties is uiteraard onderhoudsvriendelijk en kinderproof. Het kan tegen een stootje en zorgt voor beschutte, zonnige en schaduwrijke speelplekjes. Giftige planten zijn natuurlijk uit den boze. Dwars door het groen leggen we speciale parcours aan voor loopauto’s en skelters. Ook de begeleiders vergeten we niet. Wij plaatsen comfortabele zitjes die goed zicht bieden op de spelende kinderen in de tuin.

Voor een creatief ontwerp, voor vakkundige aanleg en ook voor het onderhoud van de tuin rondom uw kinderdagverblijf of peuterspeelzaal neemt u contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de kleintjes veilig en intens kunnen genieten van het buitenleven.

Offerte kindvriendelijke tuin aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *