Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Beveiliging kantoren / bedrijven

Beveiliging kantoren en bedrijven (terreinen)

Ingetikte ruiten, geforceerde deuren; zelfs als inbrekers zonder buit er vandoor gaan, kan de schade aan uw huis of bedrijfspand aanzienlijk zijn. Dat onbekenden in uw huis of kantoor zijn geweest en aan uw spullen hebben gezeten is een akelig idee. Is het u al eens overkomen, dan wilt u dit nooit meer meemaken.

Een alarm in uw huis of bedrijfspand is een oplossing. Nog effectiever is tuinbeveiliging en bedrijfsterreinbeveiliging. Komt een onbevoegd persoon op uw terrein, dan wordt dat meteen gesignaleerd. U bent de indringer een stap voor en voorkomt braakschade en erger.

Onze beveiligingsspecialisten zijn volledig geautoriseerd om beveiligingssystemen in uw huis, kantoor, tuin en op uw bedrijfsterrein aan te leggen. Samen met u bekijken zij welk systeem het meest passend is, bijvoorbeeld hekwerkdetectie, cameraobservatie of gronddetectie. Uiteraard is ook een combinatie van systemen mogelijk. U kunt ervoor kiezen het alarmsysteem door te linken naar een officiële meldkamer of naar uw eigen gsm. Wilt u uw systeem uitbreiden met een koolmonoxide- of waterlekkagemelder? Ook dat is mogelijk.

Onze beveiligingsdeskundigen zijn werkzaam bij een gecertificeerd bedrijf. Dat levert bij een aantal inboedelverzekeraars een aantrekkelijke korting op uw premie op. Een prettige bijkomstigheid.

Tuinverlichting kan eveneens bijdragen aan de beveiliging van uw pand. Bijvoorbeeld door toegangsdeuren goed te verlichten en lampen met een bewegingsdetector te plaatsen. Onze beveiligingsadviseur geeft u graag vrijblijvend advies.

De beveiliging van uw huis of bedrijfspand begint dus al in de tuin of op het bedrijfsterrein. Met het juiste beveiligingssysteem ontvangt u alleen nog maar gewenst bezoek. Een geruststellende gedachte!

Onze beveiligingsspecialisten geven deskundig advies over de meest passende beveiligingsmethode voor uw woning of bedrijf. Wij zetten hier alvast een aantal mogelijkheden op een rij.

Tuinbeveiliging

Veilig leven

Veilig wonen

Veilig werken

Tuinbeveiliging

Al op het moment dat een ongewenste bezoeker een stap in uw tuin zet, wilt u op de hoogte zijn van zijn aanwezigheid. Hiermee voorkomt u dat hij uw eigendommen vernielt of ontvreemdt. Daarom begint de beveiliging van uw huis al in uw tuin. Met de juiste buitenbeveiliging houdt u indringers buiten uw deur en zelfs buiten uw tuin. Wilt u een inbraakwerende tuin? Onze beveiligingsspecialisten maken op verzoek een risicoscan van uw terrein. Op basis daarvan kunnen we maatregelen nemen om uw tuin en woning te beveiligen. Cameraobservatie, hekwerkdetectie, slimme buitenverlichting en gronddetectie kunnen afzonderlijk of in combinatie worden toegepast. Wilt u weten welk tuinbeveiligingssysteem het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veilig leven

Wilt u onbezorgd kunnen wonen, werken en recreëren? Dat kan alleen in een veilige omgeving. Vaak zijn eenvoudige maatregelen al voldoende om die veiligheid te creëren. Vraag onze experts in beveiliging naar de mogelijkheden. Ook voor complexe situaties weten zij betrouwbare oplossingen.

Veilig wonen

Uw vrienden en familie wilt u gastvrij ontvangen. Maar vandalen en inbrekers zijn niet welkom op uw terrein. Met de juiste beveiligingssystemen geniet u samen met uw dierbaren van het huiselijke leven en voelt u zich beschermd. Voor de optimale beveiliging van uw woning en tuin neemt u contact op met onze beveiligingsprofessionals.

Veilig werken

U en uw personeel zetten zich 100% in voor een optimaal bedrijfsresultaat. U zorgt dat alle bedrijfsprocessen soepel verlopen. Inbraak en vandalisme verstoren deze processen én zorgen voor een flinke kostenpost. Zorg dus voor een veilige werkomgeving. Met adequate beveiligingssystemen voorkomt u diefstal en vernielingen en houdt u onbevoegden buiten de deur

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *