Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Kentekenherkenning

Kentekenherkenning

Geen gezoek naar pasjes en geen lange wachtrijen. Dankzij kentekenherkenning rijden auto’s en vrachtwagens eenvoudig uw terrein op en af. Het kenteken wordt gecheckt in de database van kentekens die geautoriseerd zijn om toegang te krijgen tot het terrein. Staat het kenteken geregistreerd in het systeem, dan gaat de betreffende wegafsluiting open.

Kentekenherkenning biedt veel voordelen. Een kentekenplaat gaat niet snel kapot, kan niet aan een ander worden uitgeleend en wordt niet gauw verloren. Kentekens zijn ook altijd terug te voeren naar de eigenaar. Het kentekenregistratiesysteem kan bovendien zinvolle informatie geven over het gebruik en de bezettingsgraad van het betreffende terrein. Het is zelfs mogelijk om per kenteken geparkeerde uren af te rekenen. Kentekenherkenning is een ideaal systeem voor parkeerterreinen bij bedrijven, overheidsgebouwen, hotels, jachthavens en campings.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

    Naam *

    Adres *

    Postcode *

    Woonplaats *

    Telefoon *

    Email *

    Bericht *