Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Groenvoorziening

Groenvoorzieningen

Onder onze handen kleuren straten, bermen, parken, tuinen en recreatieterreinen groen. Daarom wordt al jaren naar volle tevredenheid een beroep op ons gedaan voor het inrichten en onderhouden van de groene buitenruimten.

Dat gebeurt door:

 • particulieren
 • bedrijven
 • overheidsinstanties
 • non-profitorganisaties
 • (zorg)instellingen

Wij ontfermen ons over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen. Daarmee brengen we kleur en afwisseling in onze leefomgeving. Of het nou gaat om grootgroenprojecten voor gemeenten en bungalowparken of om kleinschaliger projecten voor kinderdagverblijven en hotels.

Onze landschapsarchitecten en tuinarchitecten zorgen voor verrassende ontwerpen. Bomen, struiken, grasvelden, bloemen en planten komen door deze ontwerpen volledig tot hun recht en brengen hun omgeving tot leven. Gebruikers genieten ervan en de opdrachtgevers hebben er geen omkijken naar, want ook de aanleg en het onderhoud van de groenvoorziening nemen we deskundig voor onze rekening.
Zoekt u een betrouwbare partij die u de zorg voor groenvoorzieningen uit handen neemt? Neem vrijblijvend contact met ons op. De groenspecialisten van Hoveniersbedrijf Jonkers denken met u mee, geven advies en maken heldere afspraken.

Groenprojecten

Eén van de specialiteiten van Hoveniersbedrijf Jonkers is het maken van complete groenplannen voor opdrachtgevers als:

 • gemeenten
 • bouwbedrijven
 • woningbouwverenigingen
 • projectontwikkelaars

Ons gedreven team van professionals – van landschapsarchitect tot vijverspecialist – realiseert zowel grote groenprojecten als kleinschalige groenprojecten. Het ontwerp, de aanleg en het onderhoud is bij ons in vakkundige handen. Compositie, vormen en materiaalgebruik maken onze ontwerpen zo bijzonder. Samen met onze opdrachtgevers bouwen wij aan een aantrekkelijke leefomgeving, waarin de bebouwing en het groen een harmonieus geheel vormen.

Openbaar groen

Singels, parken, plantsoenen, groenstroken en straatbeplanting veraangenamen het wonen, werken en leven in een stad of dorp. Vooral in steden, waar de ruimte voor groen beperkt is, willen we de kwaliteit van die beschikbare ruimten verhogen.

Hoveniersbedrijf Jonkers heeft ruime ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van openbaar groen. Wij weten dat een groene omgeving nog meer kan zijn dan een sfeervolle en aantrekkelijke plaats om te ontspannen, te spelen of te sporten. Juist in steden kunnen we met doordacht groenbeheer ook natuur, milieu, ecologie en gezondheid positief beïnvloeden. Een juiste samenstelling van bomen, struiken en planten zorgt voor:

 • waterregulatie
 • temperatuurregulatie
 • luchtzuivering
 • productie van zuurstof
 • leefruimte voor gevarieerde flora en fauna

Deze kennis verwerken onze landschapsarchitecten en tuinarchitecten in hun ontwerpen. Daarbij laten zij zich uitdagen door de omgeving en houden zij zich vanzelfsprekend aan de wensen en eisen van de opdrachtgevers.

De aanleg van openbaar groen is bij Hoveniersbedrijf Jonkers in goede handen. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, werken met duurzame materialen en zorgen voor beplanting van uitstekende kwaliteit. Wij werken volgens een strakke planning, met duidelijke afspraken en één aanspreekpunt.

Al in de ontwerpfase houden wij rekening met de onderhoudsvriendelijkheid van het betreffende openbaar groenproject. Dat scheelt in de jaren daarna tijd en geld. Met relatief weinig onderhoud kunnen we het groenproject in perfecte conditie houden. Vanzelfsprekend onderhouden wij ook openbaar groen dat niet door ons is ontworpen of aangelegd. Vooraf maken we heldere afspraken over de gewenste werkzaamheden, de frequentie ervan en de kosten. Transparantie staat namelijk hoog in ons vaandel.

Offerte groenvoorziening aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *