Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Vijvers en waterpartijen

Vijvers en waterpartijen

Bron van leven Water brengt leven in uw tuin. U raakt nooit uitgekeken op de glinsterende, stromende, klaterende vijvers en waterpartijen. Ook planten en dieren voelen zich thuis bij water. Daardoor is in en rond vijvers en waterpartijen altijd wat te beleven. Voordat u besluit een vijver of waterpartij in uw tuin aan te leggen, is het verstandig na te gaan welk soort het beste bij u, uw tuin en uw budget past.

Vijvers

Een vijver in uw tuin is een aanwinst. U hebt er een leven lang plezier van. Maak daarom een zorgvuldige keuze. Wilt u een voorgevormde vijver of wilt u de vorm zelf kunnen bepalen? Houdt u van strakke lijnen of natuurlijk glooiende vormen? Wilt u een zwemvijver of een siervisvijver? Hoeveel tijd wilt u besteden aan onderhoud? Kleine kinderen zijn dol op water, dus vergeet vooral de veiligheid niet. De vijverspecialisten van Hoveniersbedrijf Jonkers adviseren u vrijblijvend over de diverse mogelijkheden. Hebt u uw keuze gemaakt, dan kunnen wij de aanleg van uw vijver volledig verzorgen.

Waterpartijen

Een waterornament of een kabbelend beekje is een echte blikvanger in uw tuin. Of uw tuin nu groot of klein is, in elk formaat tuin past wel een mooie waterpartij. Zelfs op uw balkon! Laat u inspireren door ons uitgebreide voorbeeldmateriaal. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakt ontwerp.

Offerte vijver / waterpartij aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *