Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Vijveronderhoud

Vijveronderhoud

Ook voor het onderhoud van uw vijver kunt u bij de vijverspecialisten van Hoveniersbedrijf Jonkers terecht. Wij zorgen dat uw vijver in optimale conditie blijft. U kunt kiezen voor een kleine of grote onderhoudsbeurt.

Kleine onderhoudsbeurten In het voorjaar controleren we de beplanting, herstellen we eventuele vorstschade, snoeien we planten bij en voegen jonge planten toe. We meten de waterkwaliteit en stellen deze zo nodig bij. De zuurgraad en hardheid van het water moeten de juiste waarden hebben en houden. Zo voorkomen we ook algengroei. In de zomer controleren we het water, de planten, de pompen en de filters. Waterplanten die teveel ruimte innemen snoeien we terug en we reinigen vervuilde apparatuur. In het najaar halen we slib, afgestorven beplanting en afgevallen blad weg. Eventueel spannen we een net over de vijver, zodat deze zich niet vult met herfstbladeren. Met de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen planten, vissen en apparatuur de winter trotseren.

Grote onderhoudsbeurt Een keer in de vier à vijf jaar heeft uw vijver een grote onderhoudsbeurt nodig. We ontruimen uw vijver, reinigen en herstellen de bodem en apparatuur en vervangen het water. Bij deze grote schoonmaak behandelen wij alle levende wezens en planten uiteraard met de grootst mogelijke zorg.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *