Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Beplantingsplan

Beplantingsplan

Stemt het tuinontwerp tot tevredenheid? Dan is het tijd voor het beplantingsplan. In dit beplantingsplan ziet u welke planten een plaats krijgen in uw tuin en op welke plek zij zijn gepland.

Elk type beplanting – vaste planten, bloembollen, hagen, struiken en bomen – draagt op zijn eigen wijze bij aan de tuin.

In het beplantingsplan houden we rekening met de grondsoort, de vochtigheid van de bodem en de ligging van de tuin. Een tuin pal op het zuiden vraagt natuurlijk om andere beplanting dan een tuin die permanent in de schaduw ligt. Gaat het om een beschutte plek of heeft de wind vrij spel? Ook de sfeer van de tuin en de tijd die u aan onderhoud wilt besteden, zijn factoren die bepalend zijn voor de beplantingskeuze. Onze beplantingsdeskundigen zorgen voor de juiste plant op de juiste plek.

Maak gebruik van onze uitgebreide plantenkennis en jarenlange hovenierservaring. Wij stellen een beplantingsplan op dat perfect aansluit op uw wensen en de groeiomstandigheden van uw tuin. Met codes geven we aan welke plant waar staat. Deze codes vindt u terug op de bijgeleverde beplantingslijst.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *