Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Tuinverlichtingsplan

Tuinverlichting

Als het donker is, zorgt tuinverlichting voor goed zicht, veiligheid en sfeer. Kleine spots in de grond verlichten uw tuinpad. Een tactisch opgestelde tuinlamp kan een waterpartij of bijzondere boom prachtig uitlichten. Wilt u de toegang tot uw voordeur verlicht hebben met een wandlamp? Kiest u lampen met bewegingsdetector of schemerschakelaar? Worden het duurzame lampen die branden op zonne-energie?

Tuinlampen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide aanbod en de verlichtingsmogelijkheden en maken als u dat wenst een vakkundig verlichtingsplan. Tuinverlichtingsplan In het tuinverlichtingsplan brengen we overzichtelijk in kaart welke verlichting op welke plaats komt. Lampen hebben verschillende functies in de tuin. Ze zorgen voor goed zicht op de looppaden, geven sfeer en diepte in uw tuin en dragen bij aan de beveiliging van uw woning. Dit subtiele samenspel van verlichtingspunten leggen wij vast in het verlichtingsplan. Met daarbij de bekabeling en de aansluitpunten. Ook de uitvoering van het verlichtingsplan kunt u overlaten aan de professionals van Hoveniersbedrijf Jonkers. Met uitgebalanceerde verlichting krijgt uw tuin ’s avonds extra uitstraling!

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *