Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Tuinberegeningsplan

Tuinberegening

Om uw tuin in topconditie te houden, moet hij goed onderhouden worden. Dat betekent ondermeer dat de beplanting op de juiste momenten water moet krijgen. In droge periodes is het een hele klus om uw tuin te sproeien. Een goede beregeningsinstallatie biedt dan uitkomst. Het bespaart u tijd, het constante wateraanbod zorgt voor mooiere planten en tijdens vakanties hoeft u geen beroep meer te doen op uw buren.

Niet alleen voor grote, maar ook voor kleine tuinen bieden wij handige oplossingen om planten van voldoende water te voorzien. Wilt u meer weten over de soorten tuinberegening en welke sproei-installatie het beste bij uw tuin past? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Op uw verzoek maken we een effectief tuinberegeningsplan. Tuinberegeningsplan Hoe kunt u uw tuin het beste van water voorzien? Welke beregeningsinstallatie past het beste bij uw tuin? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals het formaat van uw tuin, de grondsoort en de dichtheid van de beplanting. Wilt u de beregening handmatig regelen of automatisch laten verlopen? Op basis van deze gegevens maken wij een passend tuinberegeningsplan. In dit plan staat welk type beregening op welke plek is gepland. Dat kunnen bijvoorbeeld turbinesproeiers, nevelaars en druppelslangen zijn. Wij berekenen het sproeibereik en de sproeihoek, zodat elke plant, struik, haag en boom de juiste hoeveelheid water krijgt. Op de tekening staan, voor zover van toepassing, ook waterleidingen, waterpompen, waterbronnen en besturingsapparatuur weergegeven. Uiteraard zorgen we er voor dat de sproei-installatie keurig kan worden weggewerkt in de beplanting. Een geruststellende gedachte dat u uw tuin in een periode van droogte eenvoudig van de juiste hoeveelheid water kunt voorzien.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *