Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Tuinstijlen

Welke tuinstijl kiest u?

In welke stijl wilt u uw tuin laten aanleggen? Wat past bij uw huis, bij het formaat en de ligging van de tuin en bij de omgeving? Er zijn zoveel verschillende tuinstijlen.

Geen wonder, want de eerste tuinen werden al eeuwen geleden aangelegd. In vroegere tijden was de tuin vooral een bron van voedsel en geneeskrachtige kruiden. Later werden de tuinen ook aangelegd voor de sier.

Gaat uw hart sneller kloppen van een mediterrane tuin of een bloementuin? Spreekt een familietuin u aan? U kunt ook uw persoonlijke stijl creëren door elementen van meerdere tuinstijlen te combineren. Hoveniersbedrijf Jonkers bekijkt graag samen met u de mogelijkheden en zorgt voor een tuinontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Laat u inspireren door de verschillende tuinstijlen die op deze site staan. En mocht u er niet uit komen, dan geven wij u graag advies.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *