Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Particuliere tuinen

Particuliere tuinstijlen algemeen

Wie wil niet het hele jaar door genieten van de tuin? Dagelijks leggen wij droomtuinen aan, waarvan de eigenaars elke dag plezier hebben. Hoe zo’n droomtuin er uit ziet, is voor iedereen verschillend. De een houdt van strak en modern, de ander van romantisch en knus. Een tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten ziet er beslist anders uit dan een zakelijke tuin. Waarvoor gaat u uw tuin straks gebruiken?

Vindt u het heerlijk om in de tuin te werken of gaat u juist voor een onderhoudsarme tuin? Voordat u een ontwerp laat maken, is het handig dit soort zaken op een rij te zetten. Om te weten welk tuinstijl het beste bij u past, kunt u zich laten inspireren door bestaande tuinen. Bezoek modeltuinen en inspiratietuinen. Bekijk tuintijdschriften en tuinprogramma’s. Ziet u foto’s van tuinen, planten, kleuren en tuinaccessoires die u mooi vindt? Knip of print ze uit en plak ze op een groot vel papier. Zo ontstaat een tuinsfeer die helemaal bij u past. En dit moodboard brengt onze tuinontwerpers meteen in de goede stemming. Ook op deze website kunt u inspiratie opdoen. We leggen een aantal tuinstijlen aan u voor. Hebt u een duidelijke voorkeur of wordt het een persoonlijke mix van stijlen? Voor welke tuinstijl u ook kiest, wij leggen hem met liefde en vakmanschap aan.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *