Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Mediterrane tuinen

Mediterrane tuin

Laat u in vervoering brengen door de mediterrane tuin. Beplanting, bestrating en tuinelementen ademen de zwoele sfeer van Zuid-Europese landen. Door de frivole lijnen, klassieke beelden en kleurrijke beplanting waant u zich in de paradijselijke gebieden rond de Middellandse zee.

Mediterrane leeftuin

De mediterrane leeftuin bezorgt u een permanent vakantiegevoel. De geuren en kleuren van exotische plantensoorten voeren u mee naar Italiaanse, Spaanse en Griekse kusten. Citroenboom, lavendel, olijfboom, oleander, vijgenboom en bougainville mogen dan ook niet ontbreken in deze tuin. Zet de planten in gekleurde potten voor een typisch zuidelijke sfeer. In de mediterrane tuinen kiezen we voor ronde vormen en asymmetrische lijnen. De bestrating voeren we uit in aardetinten, zoals oker en terracotta. Witgepleisterde muren, fonteinen en keramiek zien we vaak terug in dit type tuin. De mediterrane leeftuin is vooral ook een familietuin. Er is volop ruimte voor beweging, spel en samenzijn. Het ruime terras nodigt uit om met familie en vrienden eindeloos te dineren en te genieten van elke zwoele zomeravond. Ook water is een onmisbaar element in tuinen met een mediterrane sfeer. Een exclusief Italiaans zwembad is de absolute blikvanger in uw mediterrane tuin. Het hele gezin geniet in en rond het water. Met klassieke vazen en beelden onderstrepen we nog eens extra het mediterrane karakter van uw tuin.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *