Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Familie tuinen

Familietuinen algemeen

Iedereen voelt zich happy in de familietuin. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en ontdekken. Ouders kijken toe vanaf het terras of gaan aan de slag in het groen. Na een actieve dag is het heerlijk om met z’n allen buiten te eten. Bereidt u wat lekkers op de barbecue of verrast u uw gezin met een maaltijd die u klaarmaakt in de buitenkeuken? Vergeet de verse kruiden en groenten uit de moestuin niet!

De familietuin kan tegen een stootje. Daarom gebruiken we stevige materialen en weerbare beplanting. Met kids in de tuin staat veiligheid natuurlijk voorop. Wij weten precies welke planten geschikt zijn voor een tuin met opgroeiende kinderen. Ook onze speeltoestellen, boomhutten en houten huisjes voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Met schroeffundamenten verankeren wij de bouwwerken snel en stevig in de grond. Vader en moeder vergeten we zeker niet. Vanaf het terras kunt u toezicht houden op de kleintjes. Maar er is ook ruimte om u even terug te trekken met een goed boek of om een verkwikkend middagslaapje te doen. De mogelijkheden om uw tuin aantrekkelijk te maken voor alle gezinsleden zijn eindeloos. Of u nou een grote of kleine tuin hebt. Bij ons kunt u terecht voor een creatief tuinontwerp dat past bij uw gezin en uw budget.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *