Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Zwembad aanleggen

Zwembad aanleggen

Op een warme zomerdag een duik nemen in uw eigen zwembad: lijkt dat te mooi om waar te zijn? Tegenwoordig is er meer mogelijk op zwembadgebied dan u denkt. De tijd dat een zwembad uw achtertuin ontsiert, is voorbij. Wat dacht u van de fraai vormgegeven Italiaanse baden? Ze zijn een lust voor het oog! En neem de zwemvijver. Die gaat helemaal op in de natuurlijke omgeving. Groot, klein, sober of luxueus: het aanbod in zwembaden is overweldigend. Overweegt u een zwembad aan te leggen in uw tuin? Er past er vast een bij uw wensen en budget.

Zwembadspecialisten

Onze zwembadspecialisten weten alles over de eisen waaraan zwembaden moeten voldoen en geven u graag vrijblijvend advies. Hoeveel ruimte is beschikbaar voor een zwembad? Gaat uw voorkeur uit naar mediterrane zwembaden, met hout beklede zwembaden, klassiek betegelde zwembaden of duurzame zwembaden? Voor welk reinigingssysteem kiest u? En met welk materiaal wilt u uw zwembad afdekken? Hebt u kleine kinderen in de tuin, dan staat veiligheid natuurlijk voorop. Laat u inspireren door ons uitgebreide voorbeeldmateriaal. Welk zwembad u ook kiest, alle baden zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de vakkundige aanleg van uw zwembad.

Offerte zwembad aanleggen aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *