Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Bestratingsplan

Bestratingplan

De bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Het is vaak functioneel: u wilt bijvoorbeeld naar uw vijver of moestuin kunnen lopen, met het hele gezin op het terras kunnen zitten en vanaf de oprit met de fiets aan de hand naar de schuur kunnen lopen. Maar natuurlijk moet de bestrating ook bij de sfeer van uw tuin passen. We noemen het niet voor niets sierbestrating.

Aan de hand van een tuinontwerp maken we het bestratingplan. We meten de te bestraten oppervlakte op en tekenen dit op schaal uit. In één oogopslag ziet u waar terrassen, tuinpaden en opritten zijn gepland, hoe breed ze zijn, welke materiaal wordt gebruikt en welk legpatroon. Ook mogelijke niveauverschillen in uw tuin vindt u terug in het plan. Overweegt u tuinverlichting of tuinberegening aan te brengen in uw tuin? Combineer dit dan met het straatwerk. Zo kunnen alle graafwerkzaamheden in één keer worden uitgevoerd.

Mooie sierbestrating is een aanwinst voor uw tuin. Tenminste als het vakkundig is aangelegd. Vertrouwt u het straatwerk toe aan het ervaren team van Hoveniersbedrijf Jonkers, dan heeft u daar jaar in jaar uit plezier van.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *