Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Jonkers exclusief WABA-dealer Nederland

WABA met zelfdragende fundering

WABA met zelfdragende fundering

Hoveniersbedrijf Jonkers heeft het exclusief WABA-dealerschap voor Nederland weten te bemachtigen. WABA’s zijn Wall Baskets: stapelbare plantenkorven voor het creëren van de mooiste groenwanden. De metalen korven zijn in drie afmetingen beschikbaar. Daarmee kan naar hartenlust geschakeld en gestapeld worden tot een hoogte van wel zes meter. De toepassingen zijn ongekend. WABA’s worden bijvoorbeeld gebruikt:

  • als erf- en terrasafscheiding;
  • om muren te verlevendigen;
  • langs wegen en water;
  • om saaie, lelijke bouwwerken aan het zicht te onttrekken;
  • ter bescherming tegen geluid en inkijk;
  • als duurzame begroeiing voor gebouwen (in combinatie met een regenwatersystemen en warmtewisselaars).

De Wall Baskets hebben een zelfdragende fundering. Bovendien zijn ze licht in gewicht, waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn. Ze passen zelfs in een personenlift, dus ze zijn ook ideaal voor het aanleggen van groene daken. Door het gebruik van een speciaal vlies en kokosmatten krijgen de planten in de wandmanden voldoende voeding en vocht.

De WABA’s kunnen naar eigen smaak gevuld worden met planten, kruiden en kleine struiken eventueel afgewisseld met panelen van hout, natuursteen of andere materialen. De levende wanden die zo ontstaan zijn uniek en flexibel. Meer informatie en foto’s staan op deze site bij WABA-de Wall Basket.

Levende wanden

Levende wanden

Stapelen en schakelen

Stapelen en schakelen