Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Onze keramische tegels maken vrienden op Facebook

Keramische tegels 2 Waardenburg, Bommelerwaard

Een tijdje geleden legde ik bij een klant een buitenterras van keramische tegels aan, als onderdeel van zijn nieuwe tuin. Dat we keramische tegels gebruiken voor buiten is relatief nieuw. Ze werden in het verleden alleen binnenshuis toegepast, maar nu bestaat er ook een hele collectie voor buiten. In korte tijd hebben deze nieuw ontwikkelde producten zich bewezen als prima alternatief voor klinkers, natuursteen- of betontegels in de tuin. Mijn klant zette trots foto’s van zijn nieuwe terras op Facebook. Ik merk dat de keramische tegels intussen al veel nieuwe vrienden hebben gemaakt.

Wat verklaart hun populariteit? Keramische tegels zijn kleur-, vorm en slijtvast, eenvoudig schoon te houden en hebben een mooie, natuurlijke uitstraling. Dankzij de extreme hardheid van het product, krijgt u bij het verschuiven van meubilair niet of nauwelijks krassen. Omdat ze zo hard gebakken zijn, krijgen strenge vorst of verzengende hitte geen vat op de tegels. En dan zijn ze ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk.

Keramische tegels 1 Waardenburg, Bommelerwaard

Binnen én buiten

Laat u een glas wijn vallen op het terras? Geen paniek! Al blijft de gemorste drank een etmaal op de tegels liggen, na het schoonmaken blijven geen vlekken achter. De speciale stroeve structuur van de buitentegels voorkomt bovendien dat u na een regenbui uitglijdt. Keramische tegels zijn dus een slimme keuze. Dat ze tegenwoordig zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, heeft ook als voordeel dat u uw binnentegels kunt laten overlopen in de buitentegels. Uw interieur en exterieur vormen zo één ruimtelijk geheel.

Ook in mijn tuin

Het keramische terras van mijn opdrachtgever ligt er inmiddels ruim twee maanden in, naar volle tevredenheid van de eigenaar. Nu de jonge beplanting dankzij het warme, vochtige weer in korte tijd flink is gegroeid, is zijn tuin een regelrecht plaatje. Een duidelijk geval van een geslaagd project: voor de opdrachtgever én de uitvoerder. Geen wonder dat de klant trots een paar mooie tuinfoto’s op zijn Facebookpagina zette. Dat leverde hem een hoop positieve reacties op. En hem niet alleen. Ik heb de laatste tijd al meerdere verzoeken ontvangen om terrassen van keramische tegels aan te leggen. En dat doe ik graag, want ik sta volledig achter dit product. Sterker nog, ik heb zojuist de laatste hand gelegd aan het keramische terras in mijn eigen tuin.

???????????????????????????????

Eindeloos variëren

Hebben we straks allemaal dezelfde terrassen? Daarvoor hoeft u echt niet bang te zijn. Keramische tegels zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. En we kunnen eindeloos variëren in legpatronen. Wel hebben ze allemaal dezelfde ijzersterke voordelen. Of u ze nou in de tuin, op het balkon of dakterras hebt liggen.

De foto’s op Facebook en de reacties daarop zie ik als een groot compliment. Of de opdrachten die ik daarna ontving allemaal zijn terug te voeren op Facebook, weet ik niet. Eén ding weet ik wel. Je kunt geen betere reclame hebben dan tevreden klanten.

Keramische tegels 3 kinderdagverblijfKeramische tegels 2, kinderdagverblijf