Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Boomchirurg

Boomchirurg

We kennen in Nederland ook de term boomchirurg. De boomverzorger met als diploma European Tree Worker mag zich ook boomchirurg noemen. Een andere benaming is boomverzorgingsspecialist. Deze specialisten werken met hoogwerkers, en hebben speciale klimtuigen met veiligheidswerkgordels, klimlijnen, stroppen, vanglijnen, klimsporen, harpsluitingen en veiligheidstouwen.

Veilig werken staat centraal, daarom werken we met gecertificeerde medewerkers. Andere werkzaamheden die de boomverzorgingsspecialisten van Hoveniersbedrijf Jonkers uitvoeren aan bomen zijn het verzorgen van bomen met mechanische beschadigingen veroorzaakt door het verkeer, door grasmaaiwerkzaamheden, vraatschade door beesten, of door winterse omstandigheden. Behalve door het sneeuwschuiven, afbrekende takken door ijzel en sneeuw en strooizout wordt er in de winterperiode ook regelmatig schade aan de boombast aangebracht door reeën, herten, wilde zwijnen en knaagdieren. Door het aanbrengen van wondafdekmiddelen met schimmelafwerende producten en het geven van extra water en stikstof kan de plant beter overleven. Indien door verkeersschade de boom een groot deel van de bast is beschadigd, moet velling van de boom overwogen worden.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *