Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Kroonverzorging

Kroonverzorging

De boom wordt door de boomkwekerij in juiste vorm aangeleverd. Afhankelijk van de soort boom groeit de boom in een specifieke vorm (bolvorm, knotvorm, etc). De bomenspecialist weet hoe de natuurlijke vorm van de boom door snoei is te behouden. Uiteraard is het ook mogelijk om de boom een andere uitstraling te geven, om de boom in een leivorm of knotvorm aan te passen.

Niet elke boomsoort is hiervoor geschikt. We kennen de aanslagfase, de jeugdfase, de volwassen fase en de eindfase. In de aanslagfase is snoei meestal niet noodzakelijk, de boomkweker heeft de boom in de juiste vorm en verhouding gekweekt. In de jeugdfase zal begeleidingssnoei moeten plaatsvinden. Zeker daar waar onder of naast de boom verkeer zal rijden of mensen zullen lopen zal door snoei er een takvrije stamlengte gevormd worden. De takvrije stamlengte varieert van 4,2 meter tot wel 7 meter.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *