Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Gebakken vijfduimers

Gebakken vijfduimers

Oude gebakken vijfduimers hebben een mooie authentieke uitstraling. Deze oude gebakken vijfduimers hebben een hoogwaardige uitstraling met karakter. Oude gebakken vijfduimers hebben een fraaie kleurstelling en kunnen we leveren in diverse kleuren. Oude gebakken vijfduimers worden veel toegepast in particulieren tuinen maar ook in parktuinen of rondom eengerenoveerde woonboerderij en in stadstuinen.

Onze tuinarchitecten en tuinontwerpers tekenen nog met regelmaat oude gebakken vijfduimers in tuinontwerpen door hun authentieke uitstraling. Oude gebakken vijfduimers zijn zeer geschikt voor mooie paden maar ook te denken aan terrassen, cirkels, kronkelige paden of opritten. We gebruiken ook vaak de oude gebakken vijfduimers voor een kant opsluiting, dit in de vorm van een koprollaag langs het straatwerk geeft een mooie uitstraling en zorgt voor extra stevigheid.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *