Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Gebakken waalformaat

Gebakken waalformaat

Gebakken waalformaten hebben een karakteristieke uitstraling en een natuurlijke vormgeving. Onze gebakken waalformaten zijn in diverse kleurstellingen leverbaar. Gebakken waalformaten zijn zeer geschikt voor het bestraten van slingers paden maar ook te denken aan cirkelvormige terrassen.

Het bestraten van gebakken waalformaten kan in diverse bestratingverbanden zoals halfsteenverband, kepperverband, elleboogverband, of blokverband. Met de genuanceerde kleurstellingen zijn de gebakken waalformaten prima toe te passen in zowel moderne als meer authentieke buiten omgevingen. Gebakken waalformaten worden vaak ingetekend door tuinontwerpers, tuinarchitecten maar ook door landschapsarchitecten en tuindesigners. gebakken waalformaten kunnen we op meerdere manier gaan straten dit hangt natuurlijk wel van de gebakken waalformaten af, als ze van gelijke afmetingen zijn dan kunnen we ze gaan vleien. Als de gebakken waalformaten onregelmatig zijn van afmeting zullen we deze gaan straten onder de hamer.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *