Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Gebakken rijnformaat

Gebakken rijnformaat

Gebakken rijnformaten zijn zeer gewilde stenen en hebben een authentieke uitstraling. Gebakken rijnformaten zijn hoogwaardige stenen met een oude uitstraling. Al onze gebakken rijnformaten hebben een fraaie kleurstelling en kunnen we in vele kleuren leveren. Gebakken rijnformaten worden veel toegepast in particulieren tuinen maar ook in landschappelijke tuinen.

Gebakken rijnformaten worden vaak door tuinarchitecten en tuinontwerpers ingetekend en verwerkt bij gemeentes, hotels, horeca, bedrijven en kantoren. Gebakken rijnformaten kunnen wij veelal leveren in blauw/paars/rood genuanceerd met een afmeting van circa 4,5 ­× 18,5 × 7 centimeter. Gebakken rijnformaten worden nog steeds veel gekozen vanwege hun authentieke uitstraling voor het straatbeeld. Wij werken veel met gebakken rijnformaten bij bedrijven of kantoorpanden en in particulieren tuinen waar een authentieke uitstraling en sfeer van ons verwacht wordt en de beleving direct bij de woon of werkomgeving aansluit.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *