Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Gebakken dikformaat

Gebakken dikformaat

Gebakken dikformaat stenen zijn zeer geliefd en hebben een authentieke uitstraling. Oude gebakken dikformaten zijn hoogwaardige stenen. Al onze gebakken dikformaten hebben een fraaie kleurstelling en kunnen in vele kleuren geleverd worden. Oude gebakken dikformaten worden veel toegepast in particulieren tuinen en in landschappelijke tuinen.

Gebakken dikformaten worden verwerkt in opritten, slingerpaden, cirkels, terrassen etc. Oude gebakken dikformaten worden ook veel toegepast in parktuinen en landschappelijke tuinen. Tuin en landschapsarchitecten worden vaak door gemeentes ingehuurd voor een renovatieplan, er wordt dan nog steeds veel gekozen voor oude gebakken dikformaten vanwege hun authentieke uitstraling voor het straatbeeld. Wij werken veel met oude gebakken dikformaten bij bedrijven of kantoorpanden waar een authentieke uitstraling en sfeer van ons verwacht wordt en de beleving die bij de woon of werkomgeving direct aansluit.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *