Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Oude kasseien

  Oude kasseien

  Oude kasseien hebben een natuurlijk karakter. Oude kasseien hebben we in de onder andere in de volgende kleuren: grijs genuanceerd, Turks basaltZweeds graniet gemend, Vietnamees granietgeel Portugees graniet, Italiaans porfier, Vietnamees basalt, Belgisch porfier en Belgisch hardsteen. Oude kasseien worden bestraat in zowel landelijke tuinen als moderne tuinen. Wij verkopen oude kasseien in de gehele Benelux.

  Oude kasseien gebruiken wij bij het aanleggen van tuinen en het bestraten van opritten, terrassen en tuinpaden. Het herstraten van oude kasseien in parkeerplaatsen en opritten maar ook slingerpaden en binnentuinen. Oude Belgische kasseien worden veel ingetekend door tuinontwerpers en tuinarchitecten maar ook door landschapsarchitecten. Oude gebruikte kasseien worden veel toegepast bij boerderijtuinen en kasteeltuinen maar ook bij kloostertuinen, hoteltuinen, herenhuizen en landelijke tuinen. Oude boerderij kasseien hebben een authentieke uitstraling, oude porfier kasseien hebben een natuurlijke uitstraling. Deze kunnen we in diverse patronen gaan bestraten zoals cirkels, waaiers, halfsteensverbanden en wildverbanden.

  Offerte aanvragen

  Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

  Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Informatie / Offerte aanvragen

   Naam *

   Adres *

   Postcode *

   Woonplaats *

   Telefoon *

   Email *

   Bericht *