Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Gebakken keiformaat

Gebakken keiformaat

Gebakken keiformaat kunnen we krijgen met een bezande toplaag. Een gebakken bezande keiformaat geeft een mooie landelijke uitstraling voor uw directe woonomgeving. Gebakken bezande keiformaten zijn stroever in gebruik. In strakke moderne tuinen worden vaak mooi gebakken keiformaten toegepast met een bezande toplaag.

Bezande gebakken keiformaten worden bestraat bij villa’s, woonboerderijen en herenhuizen maar u kunt ook denken aan hoteltuinen, kloostertuinen, kasteeltuinen, openbare terrassen en winkelstraten. Er zijn verschillende kleuren of kleurcombinaties mogelijk voor alle gebakken keiformaten. Deze zijn ook zeer geschikt voor opritten, paden, koprollagen en terrassen. Ook kunnen verschillende instanties zoals de overheid, rijk, gemeentes, provincies en particulieren bij ons terecht voor gebakken keiformaten. Laat u zich goed en vakkundig informeren door de vakbekwame stratenmakers van Hoveniersbedrijf Jonkers.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *