Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Oude granietbanden

Oude granietbanden

Oude granietbanden zijn zeer geliefd vanwege hun authentieke uitstraling. Oude granietbanden worden veel toegepast bij gemeentes als kantopsluiting tussen straat en trottoir. Maar ook te denken aan oude herenhuizen waar oude bestratingmaterialen worden toegepast als kantopsluiting waar oude granietbanden goed geschikt voor zijn.

Oude granieten banden worden veel toegepast als stapstenen door natuurlijke vijvers en waterpartijen. Oude granietbanden worden ook veel toegepast in tuinen en parken vanwege hun authentieke uitstraling. Wij leveren granietbanden in diverse lengtes en maten. Oude granietbanden worden veel gebruikt voor het aanleggen vantrappen in tuinen of parken met veel hoogte verschillen. Wij verwerken veel oude granietbanden om hoogte verschillen op te vangen door middel van granieten keerwanden. Granieten trappen en traptreden zijn er gewild door hun authentieke uitstraling en sfeer. Ook zijn deze granietbanden erg duurzaam en blijven hun kleur behouden. Oude granieten opsluitbanden oftrottoirbanden kunnen we in alle lengtes leveren, dit geld ook van alle natuursteenbanden en natuurstenen tegels.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *