Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Slaapkamertuin

Slaapkamertuin

Als ergens uw dromen uitkomen dan is het wel in uw slaapkamertuin. Tussen het idyllische groen en geurende bloemen, luisterend naar zacht kabbelend water vertrekt u al snel naar hogere sferen. In een schommelstoel, een hangmat of een heus tuinbed vergeet u alle dagelijkse beslommeringen.

Wilt u niet onder de blote hemel slapen, dan zorgt een buitenverblijf of overkapping in uw tuin voor beschutting tegen regen en wind. Ook uw patio kunnen we omtoveren tot slaapkamertuin.

We leggen uw slaapkamertuin zo aan, dat u zich – ook als u wakker bent – in dromenland waant. Weelderige bloemen, overdadig groen en lieflijke waterpartijen nodigen uit tot dagdromen.

Lavendel mag in de slaapkamertuin niet ontbreken. Deze heerlijk geurende plant zorgt voor een ontspannen gevoel en een gezonde nachtrust. Valeriaan, hop, citroenmelisse, Sint-Janskruid en kamille hebben – gedroogd of in de thee – ook een kalmerend effect. Wel zo makkelijk om deze planten bij de hand te hebben in uw slaapkamertuin.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *