Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Bioscooptuin

Bioscooptuin

Lekker met vriendinnen zwijmelen bij een romantische film of met uw voetbalvrienden de sportwedstrijden van commentaar voorzien. Dankzij de buitenbioscoop kunt u uw favoriete film of tv-programma in uw tuin bekijken. Het beeldscherm verwerken we op natuurlijke wijze in het groen, zodat het geen storende factor in uw tuin is.

Familie, vrienden en buren kunnen gezellig meekijken, want het scherm is groot genoeg. Op het terras is ruimte voor loungebedden, tuinstoelen en tuintafels. Koelt het buiten af dan zorgt een houtkachel of buiten openhaard voor behaaglijke warmte. Onder de overkapping kunt u tot ’s avonds laat blijven zitten en blijft u droog tijdens een zomers regenbuitje.

De bioscooptuin is ideaal voor het bekijken van grootschalige sportevenementen als de wereldkampioenschappen of Europese kampioenschappen voetbal, de Tour de France en Wimbledon. Het zou toch zonde zijn als u deze binnen moet bekijken, terwijl het buiten zwoel zomerweer is. Ook kinderfeestjes worden een succes in uw eigen tuintheater.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *