Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Eettuin

Eettuin

Groente, kruiden en fruit uit eigen tuin smaken toch het allerlekkerste! In de eettuin zien uw kinderen de zelfgezaaide en zelfgeplante heerlijkheden iedere dag groeien. De kruidentuin vullen we met uw favoriete kruiden. Bieslook, peterselie, rozemarijn, munt en dille zijn dankbare plantjes.

In de groentetuin is ruimte voor gewassen als sperziebonen, tomaten, maïs, worteltjes, sla en tuinkers. Maar ook voor ‘vergeten groente’ zoals snijbiet, pastinaak en aardpeer. Frambozen, aardbeien en bessen vinden we in de fruittuin. Wellicht is er in uw eettuin ook plaats voor een boomgaard met appelbomen, perenbomen en kersenbomen.

Op het grote terras kan iedereen uitrusten van het werken in de moestuin. Lekker buiten lunchen of dineren met fruit, groente en kruiden uit eigen tuin. Supervers en supergezond!

Reserveer in uw eettuin een stukje grond voor wilde bloemen. Leuk om een eigen boeket te plukken. En u doet de bijen en hommels een groot plezier. Die beestjes hebt u hard nodig voor de bevruchting van uw planten. Een egelverblijf, een insectenhotel en vogelhuisjes zorgen voor nog meer levendigheid in de eetbare tuintjes.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *