Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Duurzame tuin

Duurzame tuin

In uw duurzame tuin is de natuur op haar puurst. Het begint al met de bodem die we met biologische mest en eigengemaakte compost van de zuiverste voeding voorzien.
Inheemse plantensoorten zijn bestand tegen ons klimaat. Ze zijn minder vatbaar voor ziekten en bloeien minstens zo mooi als exotische soorten. Door met de natuur samen te werken komen planten, bomen en struiken volledig tot hun recht. Onze tuinspecialisten weten precies welke soorten op droge, zonnige of op vochtige en schaduwrijke plaatsen gedijen.

We verwerken alleen natuurlijke materialen in uw duurzame tuin. Vanzelfsprekend beschikken deze over de vereiste keurmerken. Bijen, hommels, lieveheersbeestjes en egels voelen zich helemaal thuis in de natuurvriendelijke tuin. Bovendien zorgen deze nuttige beestjes voor de bestuiving van bloemen en de natuurlijke bestrijding van ongedierte. Liefde voor het milieu begint in uw eigen, duurzame tuin.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *