Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Buitenverblijven en overkappingen

Buitenverblijven en overkappingen

Naar buiten! Heerlijk om met uw familie, vrienden of collega’s in uw tuin te genieten van het buitenleven. Onze overkappingen en buitenverblijven zorgen ervoor dat u tot ’s avonds laat lekker kunt blijven barbecueën en dat u niet naar binnen hoeft te vluchten voor een zomerse regenbui. Buiten spelen, buiten werken, buiten eten en buiten slapen: de hele zomer kunt u in uw tuin doorbrengen.

Laat ons uw wensen weten en wij maken een perfect passend buitenverblijf in uw tuin. Wilt u tv-kijken, naar muziek luisteren, achter de computer werken, koken? Wij verwerken in onze buitenverblijven en overkappingen alle gewenste aansluitingen. Zelfs een buitenbioscoop behoort tot de mogelijkheden. De materialen waarmee wij werken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. De buitenverblijven en overkappingen zijn later ook altijd nog uit te uitbreiden

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *