Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Buitenmeubilair

Buitenmeubilair

Wat is een tuin zonder meubilair? Daarom heeft Hoveniersbedrijf Jonkers veel praktische tuinhoutproducten die uw tuin verfraaien en jarenlang mooi blijven. Zitten en opbergen Uw tuingereedschap, tuinkussens, tuinhout of kliko’s fraai uit of juist in het zicht? Dan heeft Hoveniersbedrijf Jonkers dé oplossing! Maar ook voor keukenmeubilair voor buiten of spiegels die zorgen voor een ruimtelijk effect, klimrekken voor uw klimplanten en een brug over uw vijver bent u bij ons aan het juiste adres.

Gezellig aan tafel Tuinmeubilair is beeld- en sfeerbepalend in elke tuin en op elk terras. Met onze meubels maakt u absoluut een goede keus. Ze zijn stoer en sterk. En u kunt ze altijd buiten laten staan. Smaakmakers Onze robuuste houten meubelen zijn niet meer weg te denken in een tuin waar veel wordt gekookt. Als solide basis om lekker buiten te koken, uitgebreid te dineren of gezellig te barbecueën.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *