Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Vijvertuin

Vijvertuin

Bent u dol op water, dan mag een vijver in uw tuin niet ontbreken. In een vijvertuin draait alles om de vijver. Beplanting en bestrating staan helemaal in het teken van de waterpartij. Als het formaat van uw tuin het toelaat, kunt u zelfs meerdere vijvers aanleggen in uw tuin. Zo creëert u uw eigen waterparadijs. Bruggetjes, stapstenen, vlonders en terrassen zorgen voor een speels effect.

Vanuit alle hoeken hebt u zicht op de vijver. Een vijver zorgt ook voor veel bedrijvigheid in uw tuin. Als een magneet trekt het water kikkers, salamanders, insecten, vogels en kleine zoogdieren aan. Vissen zwemmen tevreden rond. Vanaf een zitje bij de vijver kunt u getuige zijn van het drukke waterleven. U raakt nooit uitgekeken. Vijvers zijn er in alle soorten en maten: • Natuurlijke vijver • Plantenvijver • Gemengde vijver of siervisvijver • Koivijver • Zwemvijver • Spiegelvijver Hoveniersbedrijf Jonkers is een erkend vijverspecialist. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over vijvers en de inrichting van uw vijvertuin. Ook de aanleg en het onderhoud van uw vijvertuin is bij ons in vakkundige handen.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *