Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Rozentuin

Rozentuin

De rozentuin is een waar paradijs voor de rozenliefhebber. De rijke verzameling van rozensoorten maakt deze tuin tot een oase van geur en kleur. Dieprode, feloranje, bleekroze, zachtgele en roomwitte rozen stelen al sinds jaar en dag het hart van menige tuinliefhebber. De romantische bloemen laten uw borders schitteren.

U zorgt voor afwisseling in uw rozentuin door klimrozen, struikrozen, trosrozen, perkrozen, heesterrozen en stamrozen door elkaar te planten. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Kies voor bloemen in één kleur, voor ton sur ton of voor een bonte verzameling. We kunnen uw rozentuin ook in tuinkamers opdelen. In elke kamer staan dan een of meerdere soorten centraal, bijvoorbeeld gesorteerd op kleur. Bij de aanplant van de rozen houden we uiteraard rekening met de bloeiwijze en bloeiperiode. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de bloemenpracht. Met de juiste verzorging bloeit een rozenstruik wel zes maanden per jaar.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *