Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Beeldentuin

Beeldentuin

Natuur en kunst ontmoeten elkaar in de beeldentuin. In deze tuinen krijgen beelden een prominente plaats. Een enkel beeld ligt juist verscholen in het groen als verrassing voor de argeloze voorbijganger. Voor welke beelden u kiest, modern of klassiek, is volledig afhankelijk van uw smaak en wensen.

Wellicht bent u zelf kunstenaar en gebruikt u uw tuin voor een permanente expositie. Of bent u gegrepen door beelden in een bepaalde stijl. Met de inrichting van de tuin en de beplanting kunnen we deze stijl – bijvoorbeeld Barok, Grieks of modern– accentueren. Beelden kunnen gemaakt zijn van uiteenlopende materialen: brons, steen, aluminium, hout, glas, ijzer, beton of keramiek. Elk materiaal vraagt om een bepaald soort onderhoud. Het ene materiaal wordt mooier door jarenlange blootstelling aan weersinvloeden, het andere moet regelmatig gereinigd worden om zijn schoonheid te behouden. In de beeldentuin komt elk beeld volledig tot zijn recht. De beplanting in de beeldentuin staat vooral ten dienste van de kunst. Omringende haagjes laten de beelden goed uitkomen en houden tegelijkertijd bewonderaars op gepaste afstand. Uitbundig bloeiende bloemen trekken de aandacht weg van de kunst. Daarom gaat de voorkeur uit naar ingetogen kleuren en groenblijvende beplanting.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *